Doriți să deveniți antreprenor Young Engineers?
Contactați-ne astăzi! 
Lead Source
Prenume*
Nume*
E-mail*
Telefon
Țară*
Județ/Sector
Oraș

Doriți să deveniți antreprenor Young Engineers?
Contactați-ne astăzi! 
Lead Source
Prenume*
Nume*
E-mail *
Telefon
Țară*
Județ/Sector
Oraș

FRANCIZAȚI DE SUCCES

30,000+

cursanți

PREZENTARE GENERALĂ

În aceste timpuri moderne, tehnologia este într-o continuă schimbare, iar părinții devin din ce în ce mai conștienți de importanța educației STEM. Programele STEM oferite de Young Engineers oferă o experiență educațională de neuitat, încurajând elevii să devină inventivi, creativi și proactivi.

Young Engineers reprezintă o afacere, dar și o misiune. Scopul nostru este acela de a pregăti copiii cu vârste cuprinse între 4-15 ani pentru cerințele pieței muncii din secolul XXI. Cu ajutorul abordării noastre asupra educației prin divertisment (edutainment), putem contribui la pregătirea viitorilor ingineri ai lumii.

Compania Young Engineers a fost fondată în anul 2008 de către domnul Amir Asor, care și-a adjudecat recunoașterea programului de către Universitatea Harvard și Uniunea Europeană, precum și premiul „Antreprenorul Global al Anului” în competiția YBI (Youth Business International) din 2011.

De-a lungul anilor, Young Engineers și-a dezvoltat propriile soluții educaționale și tehnologice. Cu ajutorul francizaților noștri de succes, aceste soluții sunt oferite prin cursuri STEM (Science/Știință, Technology/Tehnologie, Engineering/Inginerie, Math/Matematică) pentru copii și tineri, utilizând platforme de construcție Algobrix®, LEGO® Electronics și Genius®. Programele sunt puse în aplicare
de către francizații noștri în cadrul grădinițelor, școlilor, centrelor comunitare, centrelor post-școlare (after-school), centrelor educaționale, centrelor pentru elevi supradotați și în numeroase alte locații.

Young Engineers reprezintă o afacere, dar și o misiune. Scopul nostru este acela de a pregăti copiii cu vârste cuprinse între 4-15 ani pentru cerințele pieței muncii din secolul XXI. Cu ajutorul abordării noast re asupra educației prin divertisment(edutainment), putem contribui la pregătirea viitorilor ingineri ai lumii
Compania Young Engineers a fost fondată în anul 2008 de către domnul Amir Asor, care și-a adjudecat recunoașterea programului de către Unive rsitatea Harvard și Uniunea Europeană, precum și premiul „Antreprenorul Global al Anului” în competiția YBI (Youth Business International) din 2011.
De-a lungul anilor, Young Engineers și-a dezvoltat propriile soluții educaționale și tehnologice. Cu ajut orul francizaților noștri de succes, aceste soluții sunt oferite prin cursuri STEM (Science/Știință, Technology/Tehnologie, Engineering/Inginerie, Math/Matematică) pentru copii și tineri, utilizând platforme de construcție Algobrix®, LEGO® Electronics și G enius®. Programele sunt puse în aplicare de către francizații noștri în cadrul grădinițelor, școlilor, centrelor comunitare, centrelorpost-școlare(after-school), centrelor educaționale, centrelor pentru elevi supradotați și în numeroase alte locații.
Abordarea noastră directă a acestui tip de model de afaceri din sfera educațională, facilitează oricărui antreprenor,din orice domeniu de proveniență, gestionarea cu succes a propriei afaceri. Partenerii noștri de franciză își completează pregătirea cu ajutorul instrumentelor, a cunoștințelor și a încrederii, necesare pentru a demara și a-și dezvolta propria afacere de succes. Prin cooperarea cu francizați din peste 50 de țări ale lumii, scopul nostru comun este acela de a ne asigura că elevii noștri au parte de o experiență educațională excepțională atunci când descoperă lumea ingineriei prin explorare, rezolvare de probleme și, cel mai important, prin multă distracție! Alăturați-vă astăzi pentru a clădi o afacere care nu este doar profitabilă, dar care are și un impact pozitiv de durată asupra vieților copiilor noștri.

Abordarea noastră directă a acestui tip de model de afaceri din sfera educațională, facilitează oricărui antreprenor, din orice domeniu de proveniență,gestionarea cu succes a propriei afaceri. Partenerii noștri de franciză își completează pregătirea cu ajutorul instrumentelor, a cunoștințelor și a încrederii, necesare pentru a demara și a-și dezvolta propria afacere de succes.

Prin cooperarea cu francizați din peste 50 de țări ale lumii, scopul nostru comun este acela de a ne asigura că elevii noștri au parte de o experiență educațională excepțională atunci când descoperă lumea ingineriei prin explorare, rezolvare de probleme și, cel mai important, prin multă distracție! Alăturați-vă astăzi pentru a clădi o afacere care nu este doar profitabilă, dar care are și un impact pozitiv de durată asupra vieților copiilor noștri.

Afaceri pe tot globul

Vă invităm să aruncați o privire asupra afacerilor Young Engineers din întreaga lume

PIAŢĂ

Odată cu avansul tehnologic, crește și cererea pentru forță de muncă din domeniul ingineriei. În prezent, există o discrepanță continuă între numărul de locuri de muncă din domeniul științei calculatoarelor și numărul absolvenților din același domeniu, fereastră care oferă noi oportunități de afaceri partenerilor noștri, printr-o abordare realistă a provocărilor pieței. În 2020, numărul locurilor de muncă vacante din domeniul științei calculatoarelor va ajunge la 1 milion.

Problema:
Mai multe locuri de muncă decât studenți
Surse: College Board, Bureau of Labor Statistics, US National Science Foundation
https://library.osu.edu/site/it/grace-hopper/more-jobs-than-students/
Piața programelor educaționale și pentru dezvoltarea copiilor a crescut dramatic în ultimul deceniu.
 
Creșterea numărului aplicațiilor de învățare
pentru copii și a jocurilor video educative arată, de asemenea, tendința ascendentă a
dezvoltatorilor de a îmbina educația cu distracția.

FILOZOFIE EDUCATIVĂ

Young Engineers aderă la filosofia educării prin divertisment,
„edutainment” (education/educație + entertainment/divertisment), punctul
în care educația se întâlnește cu distracția. În locul învățării prin repetare
și memorare, elevii învață participând activ în propriul proces educațional.

Programele pentru Young Engineers se bazează pe metoda de învățare spirală, în care lecțiile se bazează una pe alta, făcând fiecare lecție legată inextricabil de următoarea, acoperind în același timp mai multe straturi ale subiectului tehnologic.
Pentru a face educația o experiență memorabilă și de neuitat, metoda educațională IBP pentru Young Engineers este aplicată în programele pentru Young Engineers. IBP poate fi împărțit în 3 subcategorii:

Învățare Bazată pe Probleme

îi ajută pe elevi să învețe prin încercări și erori atunci când își construiesc și operează modelele, în timp ce asistă la acțiunea subiectului lecției prin implicarea cu modelele lor.

Învățare Bazată pe Proiecte

presupune toate abilitățile de organizare, planificare, lucru în echipă și prezentare care sunt implicate în crearea unui nou model în fiecare lecție.

Învățarea Bazată pe Produse

apare atunci când elevii creează un model care demonstrează activ ceea ce au învățat.

REALIZAȚI O SCHIMBARE PENTRU STUDENTUL INDIVIDUAL
Când se alătură familiei Young Engineers, studenții dvs. vor primi un avans
în domeniile STEM dezvoltând în același timp următoarele abilități:
Gândire creativă
 
Abilități de rezolvare a problemelor
Abilități motorii
Conștientizare spațială
Gândire algoritmică
Abilități de comunicare
Abilități de lucru în echipă
Încredere și abilități retorice
Accentul nostru este pus pe a dezvolta următoarea generație de ingineri și oameni de știință, oferind soluții educaționale în primele etape ale dezvoltării cognitive a elevilor.
Sperăm să vă vedem alături de noi în această misiune importantă.
kid_play.d9c67b3e.png

MODEL DE AFACERI

Prin intermediul francizei Young Engineers, puteți desfășura programele noastre în cadrul școlilor ori centrelor educaționale, sau puteți găzdui elevii în propriul dumneavoastră centru Young Engineers.

Găzduiți cursuri în propriul dumneavoastră centru Young Engineers

Avantajul utilizării acestui model de afaceri constă în faptul căputeți găzdui clase școlare întregi în cadrul centrului dumneavoastră, transformând vizita acestora într-o experiență de neuitat. În plus, vă puteți desfășura activitatea și în timpul programului de după școală (în sistem „after-school”) din tot teritoriul protejat. Acest model de afacere poate fi combinat cu modelul de găzduire a claselor de elevi, valorificând astfel la maximum potențialul centrului dumneavoastră.

Găzduiți cursurile dumneavoastră în școli sau centre educaționale

Avantajul abordării acestui model de afacere constă în maximizarea accesului elevilor la cursuri, reducând în același timp costurile fixe. În general, contra unei mici taxe, unitatea care vă va găzdui se va ocupa de publicitate, înregistrări, colectare de bani și va acoperi costurile cu închirierea și curățenia spațiului.

Nou! Platforma online a Young Engineers vă va ajuta să valorificați teritoriul dvs. protejat, oferindu-vă o experiență de învățare online memorabilă utilizând platforma pentru acasă
Young Engineers Home Edition. Pentru mai multe informații, contactați administratorul dumneavoastră de cont.

AVANTAJE

Cu ajutorul francizei Young Engineers, puteți oferi comunității dumneavoastră
soluții educaționale STEM excepționale și unice.

Am ambalat conceptul Young Engineers într-o franciză bine structurată, dotată
cu toate instrumentele necesare pentru ca afacerea dumneavoastră să dea
randament imediat. Pachetul francizei Young Engineers include următorii
catalizatori pentru dezvoltarea afacerii:

Recunoaștere oficială din partea Universității Harvard drept o organizație STEM orientată către cerințele secolului XXI.
Recunoaștere oficială
din partea Comisiei
Uniunii Europene pentru
Excelența Mărcii.
Premiul YBI 2011 Antreprenor al
anului a fost acordat dlui Amir Asor, fondator și CEO al Young Engineers.

Programa Young Engineers este aliniată cu programa Departamentului de Educație al Statului New York (NYSED)

Rapoartele statistice ale cercetătorilor independenți au demonstrat
îmbunătățirile performanțelor academice ale participanților din cadrul
programelor Young Engineers. Ne străduim să continuăm crearea de
programe și soluții care să aibă maximum de impact asupra abilităților
academice ale copiilor secolului XXI.
.

Echipele Young Engineers pentru Cercetare și Dezvoltare sunt aici pentru a se asigura că beneficiați de cele mai bune instrumente pentru succesul afacerii dumneavoastră. În calitate de francizat, vă veți bucura de Organizatorul Clasei Young Engineers, conceput pentru construirea a peste 300 de modele și pentru ca dumneavoastră să vă puteți mobiliza cu ușurință între unitățile de găzduire ale programelor educaționale.
Pentru a ne alinia cu tendințele globale actuale, am creat Algobrix®, un sistem de codare tactil, destinat copiilor cu vârste de peste 4 ani. Algobrix® este în prezent singurul sistem de codare complet tactil. Codarea nu a fost niciodată atât de distractivă!
 

Pentru o experiență completă, vă punem la dispoziție Organizatoarele
Algobrix®, pentru o mai bună
structurare a procesului de învățare și o mai bună organizare a operațiunilor dumneavoastră zilnice.

OPERAȚIUNE

Francizele Young Engineers sunt concepute pentru a reduce costurile de pornire și pentru a vă spori flexibilitatea operațională.

Costuri de început

Am creat pentru dumneavoastră mai multe pachete de lansare. Majoritatea francizaților noștri își dezvoltă afacerea prin achiziționarea mai multor programe, având posibilitatea să își mărească numărul de programe oferite pe măsură ce înregistrează profit sau chiar din prima zi.

Control asupra cheltuielilor indirecte

Deoarece majoritatea francizelor noastre se desfășoară în spații deja destinate elevilor, precum școli sau centre recreaționale. Puteți alege să dețineți propriul centru educațional sau să fiți găzduiți în unități și centre precum școli, grădinițe sau centre comunitare. Avantajul acestei abordări este acela că ajută noile afaceri să își mențină costurile la un nivel cât mai mic și să își extindă accesul către clienți.

Flexibilitate privind angajații

Spre deosebire de alte francize, Young Engineers poate fi gestionată atât ca o afacere mare, cât și ca una mică. Puteți acționa de unul singur, fiind și instructor și director al afacerii în același timp, sau puteți angaja mai mulți instructori care să predea mai multor clase de elevi simultan. Consilierii noștri vă pot sprijini să luați cea mai bună decizie în funcție de nevoile și aspirațiile dumneavoastră.

PROGRAM FLEXIBIL

Sunt trei intervale orare principale în care vă puteți desfășura activitatea din timpul zilelor lucrătoare.

clock.png

DIMINETA

ca parte a programului zilnic.

Afternoon@2x.png

PRÂNZ

în cadrul școlilor, ca furnizor de servicii post-școlare sau ca parte a unui program de activități din cadrul diverselor unități pentru îngrijirea copiilor.

clock.png

DUPĂ-AMIAZĂ

în cadrul școlilor sau centrelor comunitare ca furnizor de programe post-școlare.

Ușor de operat
Young Engineers este o afacere la ale cărei metodologii operaționale vă puteți adapta cu ușurință. Am structurat afacerea astfel încât să poată fi gestionată cu succes de către oricine deține calitățile și pasiunea necesare.
Experiența anterioară în afaceri nu este necesară.
Young Engineers este o afacere potrivită atât antreprenorilor experimentați, cât și celor mai puțin experimentați.
Nu sunt necesare cunoștințe specifice.
Majoritatea francizaților noștri nu au o experiență anterioară în educație, construcții LEGO® sau în domeniul tehnologiei, însă sunt foarte motivați să conducă o afacere cu impact pozitiv asupra comunității lor.
Pregătire online
Oferta noastră variată de sesiuni online de pregătire vă permite să vă programați în intervale de timp convenabile pentru dumneavoastră și angajații dumneavoastră. Programul nostru de pregătire vă oferă toate informațiile necesare pentru a vă conduce afacerea de la operațiuni, sisteme de funcționare, marketing sau pedagogie.
Cerere continuă
Părinții caută întotdeauna noi oportunități de îmbunătățire a educației copiilor lor, necesare pentru dobândirea abilităților cerute în secolul XXI. Pe lângă acestea, sunt nevoiți să găsească un cadru educațional care să acopere și intervalul de timp din zi când aceștia sunt la muncă. Din perspectiva copiilor, aceștia sunt cu toții familiarizați și iubesc LEGO® din jocurile copilăriei. În cele din urmă, grădinițele, școlile și centrele comunitare vor fi mereu interesate de activități post-școlare inedite pentru comunitatea lor.
Venituri continue
După ce ați fost acceptați de către centrul-gazdă, cursurile dumneavoastră vor continua să se desfășoare de regulă cu frecvență anuală. Nu va trebui să vă concentrați toată energia în a căuta noi clienți, întrucât de aceast aspect se va ocupa centrul-gazdă.
Unitate de învățare compact-mobilă (UICM)
Pachetele de predare Young Engineers sunt construite astfel încât să
ocupe cât mai puțin spațiu în mașina sau biroul dumneavoastră, dar
suficient de mari ca să înglobeze cât mai multe programe pe care le
puteți desfășura cu același echipament.

PROGRAME

ETAPELE CURSULUI

Fiecare lecție începe cu o discuție teoretică antrenantă despre un subiect din domeniul tehnologiei. După introducere, elevilor le sunt înmânate Organizatorul Clasei Young Engineers și instrucțiunile de construire.

Elevii construiesc apoi modele din lumea reală, prin care pun în aplicare teoria învățată. Astfel de metode de predare le asigură elevilor fixarea noțiunilor învățate, chiar dacă pentru noi, adulții, acestea ar putea fi percepute ca avansate sau greu de înțeles. 

Odată finalizată construcția modelului de bază, elevii sunt încurajați să îl „îmbunătățească” folosind etape avansate de construcție sau prin abilități proprii de rezolvare a problemelor și creativitate.

La sfârșitul cursului, elevii își demontează modelele și pun piesele înapoi în Organizatorul Clasei Young Engineers. Această fază vine ca o continuare a antrenamentului motricității fine și îi învață pe elevi să devină responsabili.

PROGRAME ÎN CURS

Partenerii noștri de franciză se bucură de o gamă largă de clienți țintă între 4-15 ani.
Folosind MCTU (mobil, compact, unitate didactică), puteți opera cu ușurință oricare dintre programele date în funcție de alegerea dvs. Fiecare dintre programele noastre în
desfășurare conține cel puțin 36 de lecții.

Cursurile Young Engineers sunt concepute pentru majoritatea elevilor, indiferent de nivelul lor de pregătire, având scopul de a-i încuraja să își atingă potențialul interior. Datorită acestei abordări
educaționale, cursurile Young Engineers sunt potrivite pentru oricine, de la elevi de nivel mediu până la elevii supradotați sau cu nevoi speciale.

PrograpmLogo

Inginerie de bază

Pentru vârstele 4-6 ani

Durata: 45 min

Număr recomandat de participanți: 12

Big Builders oferă o experiență educațională practică pentru a descoperi soluții de inginerie de bază și natura. Folosind piese flexibile Genius pentru a asambla modele, are ca scop îmbunătățirea abilităților motorii ale elevilor. Cursul expune studenții la terminologia inginerească, precum și la termeni preluați din regnul animal și știința de bază. Elevii vor dezvolta abilități de auto-învățare, atât în ceea ce privește tehnica de construcție, cât și cunoștințele despre lumea în care trăiesc. În plus, elevii vor dezvolta abilități de comunicare în timp ce învață și se joacă cu prietenii lor.
ProgramImage
PrograpmLogo
PROGRAMARE PRIN CODARE
Pentru vârstele 4-6 ani
Durata:45 min
Număr recomandat de participanți: 21
AlgoBuddy este un program, dar și un robot prietenos, care oferă o experiență de codare tangibilă micilor programatori, oferindu-le acestora un cadru unic pentru familiarizarea cu fundamentele gândirii algoritmice și cu noțiunile de programare. Cursanții vor practica programarea prin comenzile date lui AlgoBuddy, folosind limbajul de codare fizic, ușor de intuit și operat, al Algobrix®.
ProgramImage
PrograpmLogo
PROGRAMARE PRIN CODARE
Pentru vârstele 6-10 ani
Durata:60 min
Număr recomandat de participanți: 16
AlgoPlay îi învață pe elevi elementele fundamentale ale programării și ale roboticii, utilizând limbajul de codare Algobrix®. În cadrul fiecărei lecții, fiecare pereche de elevi va construi un model și îl va aduce la „viață” cu ajutorul unui set de cuburi de codare. Pe parcursul acestei experiențe practice de codare, cursanții se vor familiariza cu terminologia specifică programării și vor descoperi tehnicile de codare și de gestionare a acestora, totul într-o manieră distractivă.
PrograpmLogo
MECANICĂ
Pentru vârstele 6-9 ani
Durata:75 min
Număr recomandat de participanți: 16
Bricks Challenge oferă cunoștințe teoretice și practice în domeniul mecanicii clasice, prin construcție și joc, folosind modele motorizate. Bricks Challenge oferă cunoștințe teoretice și practice în domeniul mecanicii clasice, prin construcție și joc, folosind modele motorizate. Bricks Challenge va introduce cursanții în studiul legilor fizicii și a calculelor matematice care le întrețin. Programul este conceput pentru construcția modelului în perechi de elevi sau individual.
ProgramImage
PrograpmLogo
MECANICĂ
Pentru vârstele 9 – 12 ani
Durata: 75 min
Număr recomandat de participanți: 16
Galileo Technic presupune o aprofundare a domeniului mecanicii clasice. Elevii vor studia mașinile printr-o perspectivă inginerească profesională, concentrându-se pe identificarea soluțiilor și promovarea muncii în echipă pentru a construi mecanisme mai complexe decât în Bricks Challenge. În cadrul fiecărei lecții, elevilor li se va cere să acceseze un nivel superior al gândirii inginerești, luând în considerare aspectele fizice și matematice ale construirii unei mașini eficiente. Programul se concentrează pe proiecte individuale și de grup, necesare pregătirii elevilor pentru dinamica pieței muncii din secolul XXI.
ProgramImage
CODARE
Pentru vârstele 9 – 12 ani
Durata: 75 min
Număr recomandat de participanți: 15
Scopul programului este de a oferi studenților abilitățile de bază pentru a deveni producători de roboti. Programul va acoperi subiecte de planificare robot-mecanică, folosind, respectiv, subiecte de codare. În timpul programului, studenții vor construi diverși roboți avansați și vor aplica comenzi comune de codare care le vor oferi baza pentru creșterea în continuare a abilităților lor de gândire algoritmică și logică.
PrograpmLogo
PROGRAMARE PRIN CODARE
Pentru vârstele 9 – 11 ani
Durata: 90 min
Număr recomandat de participanți: 16
RoboBricks își propune să familiarizeze cursanții cu aspectele teoretice și practice ale tehnologiei, programării, matematicii și antreprenoriatului. RoboBricks este conceput pentru a dezvolta gândirea algoritmică, necesară pentru implementarea programelor, utilizând sistemul de codare LEGO® We-Do2. În cadrul fiecărei lecții, cursanții vor construi un robot și îl vor programa pentru a îndeplini diverse sarcini. Majoritatea sarcinilor vor fi efectuate utilizând termeni în limba Engleză. Obiectivul cursului este atins atunci când elevii aleg o idee și construiesc un robot în jurul acelei idei, efectuând cercetări de bază și prezentându-le membrilor echipei de clasă.
ProgramImage
PrograpmLogo
PROGRAMARE PRIN CODARE
Pentru vârstele 11 – 15 ani
Durata: 90 min
Număr recomandat de participanți: 15
Programul Robotics duce abilitățile de codare ale elevilor la nivelul următor, pe măsură ce construiesc modele sofisticate, folosind sistemul de robotică LEGO® EV3. Acest program aprofundează programarea prin codare și le dă ocazia cursanților-ingineri să-și pună la încercare abilitățile. Accentul se pune pe munca în echipă, necesară pentru a construi roboți avansați, dar și alte lucruri uimitoare. Programul de robotică este conceput pentru a simplifica programa primului an academic de informatică, într-un mod distractiv și ușor de operat.
ProgramImage

PROGRAME COMPLEMENTARE

Cu ajutorul programelor anuale sau semestriale, veți genera o cerere foarte mare pentru activități distractive și interesante, pe care le puteți oferi diferitelor segmente de piață interesate! Acestea pot fi desfășurate folosind același instrumentar de predare pe care îl folosiți în programele de curs continue.

PrograpmLogo
Tabere de vară
Programul nostru pentru tabere de vară se învârte tot în jurul domeniilor științei și ingineriei. Acest program conține 4 teme diferite: Tabăra științifică, Tabăra bomboanelor, Tabăra supereroilor și Tabăra aventurii. Participanții vor construi modele unice având tematica taberelor în natură și vor face excursii pentru a vedea versiunile din viața reală a modelelor pe care le-au construit.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
Petreceri aniversare
Tematicile inedite pentru petrecerile aniversare ale copiilor reprezintă ocazia perfectă de a le oferi acestora o zi de naștere pe care nu o vor uita niciodată!
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
PRO
Activitățile de „team-building” devin din ce în ce mai populare la locul de muncă. Young Engineers oferă activități productive, dar și distrative, de consolidare a echipelor.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
 
BUILD UP
Programul Build Up a fost conceput special pentru copiii diagnosticați cu tulburare de spectru
autist. Programul a fost conceput de un terapeut specializat în cazurile copiilor cu autism și
întârzieri în dezvoltare. Viziunea noastră a constat în crearea acestui program pentru a ajuta
copiii cu autism să își însușească abilități de lucru necesare în cadrul companiilor din
domeniul tehnologic, dar mai ales pentru a-și îmbunătăți capacitatea de a comunica cu cei
din jurul lor. Către atingerea acestui obiectiv, programul este conceput pentru a parcurge trei
trepte: de la deprinderea propriilor abilități de construcție și a interesului de a se juca cu
propria creație, la a putea construi individual și a se juca în echipe și în cele din urmă, la a
colabora pentru construirea un model și a se juca împreună cu colegii săi.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3
PrograpmLogo
 
VÂRSTA DE AUR
Adresați-vă unei clientele variate oferind ateliere unice pentru cei în vârstă. Organizați pentru aceștia întruniri familiale sau pur și simplu, oferiți-le ocazia de a se simți din nou tineri prin activități de exersare și îmbunătățire a motricității fine.
ProgramImage1ProgramImage2ProgramImage3

LOGISTICĂ

Majoritatea programelor Young Engineers se bazează pe Unitatea de Învățare Compact-Mobilă (UICM). Fiecare UICM conține cel puțin un tip de Organizator Young Engineers, alcătuit din instrumentele necesare cursanților pentru a parcurge cu succes lecțiile. În mod normal, toate componentele MCTU sunt furnizate de către sediul central, cu excepția căruciorului și a materialelor tipărite care vor fi obținute local.

ASISTENȚĂ

În timpul fazei de 60 de zile pentru lansarea afacerii, echipa noastră
dedicată dezvoltării francizei vă va pune la dispoziție un site web marca Young Engineers și o pagină Facebook pentru afaceri, care include materiale pentru rețelele sociale, cum ar fi videoclipuri preînregistrate și postări grafice referitoare la programul nostru educațional. De asemenea, vi se vor furniza cărți de vizită, modele de e-mailuri și modele tipărite pentru materiale de marketing.
În timpul fazei de 60 de zile pentru lansarea afacerii, echipa noastră dedicată dezvoltării francizei vă va pune la dispoziție un site web marca Young Engineers și o pagină Facebook pentru afaceri, care include materiale pentru rețelele sociale, cum ar fi videoclipuri pre-înregistrate și postări grafice referitoare la programul nostru educațional. De asemenea, vi se vor furniza cărți de vizită, modele de e-mailuri și modele tipărite pentru materiale de marketing.
În această perioadă, veți participa la mai multe întâlniri legate de analiza pieței, marketing, instruire și îndrumare operațională, dar și de pregătire pedagogică.
Fiecare întâlnire beneficiază de prezentări profesionale, pe care le puteți ulterior revizui după bunul plac și, bineînțeles, un canal de comunicare va rămâne mereu deschis pentru a putea dezbate strategii de promovare și de administrare a noii dumneavoastră afaceri.

După etapa de lansare, sunteți pregătiți să faceți primii pași comerciali. Un responsabil cu succesul francizei va continua să vă susțină pe parcursul derulării afacerii. Administratorul dumneavoastră de cont vă va sprijini cu demonstrații,
instruiri și practică, înainte de a semna cu un potențial centru de găzduire a cursurilor. Acesta vă va asista pe parcurs cu sugestii inspirate din experiența noastră internațională, pornind de la identificarea potențialelor unități de găzduire din proximitatea dumneavoastră, trimiterea primului email către acestea și până
la semnarea contractului cu acestea și începerea efectivă a programelor educaționale.

Odată cu demararea afacerii, veți păstra în permanență legătura cu administratorul desemnat pentru contul dumneavoastră, prin întâlniri video în care puteți discuta despre orice subiect legat de marketing, operațiuni sau pedagogie, cu scopul de a vă optimiza și îmbunătăți în mod constant afacerea.

În această perioadă, veți participa la mai multe întâlniri legate de analiza pieței,marketing, instruire și îndrumare operațională, dar și de pregătire pedagogică.
Fiecare întâlnire beneficiază de prezentări profesionale, pe care le puteți ulterior revizui după bunul plac și, bineînțeles, un canal de comunicare va rămâne mereu
deschis pentru a putea dezbate strategii de promovare și de administrare a noii dumneavoastră afaceri.

După etapa de lansare, sunteți pregătiți să faceți primii pași comerciali. Un responsabil cu succesul francizei va continua să vă susțină pe parcursul derulării
afacerii. Administratorul dumneavoastră de cont vă va sprijini cu demonstrații,instruiri și practică, înainte de a semna cu un potențial centru de găzduire a
cursurilor. Acesta vă va asista pe parcurs cu sugestii inspirate din experiența noastră internațională, pornind de la identificarea potențialelor unități de găzduire
din proximitatea dumneavoastră, trimiterea primului email către acestea și până la semnarea contractului cu acestea și începerea efectivă a programelor educaționale.

Odată cu demararea afacerii, veți păstra în permanență legătura cu administratorul desemnat pentru contul dumneavoastră, prin întâlniri video în
care puteți discuta despre orice subiect legat de marketing, operațiuni sau pedagogie, cu scopul de a vă optimiza și îmbunătăți în mod constant afacerea.

FINANCIAR

Young Engineers has created various teaching packages to support our recommended business growth
packages
Basic Standard Standard+
PRO
Basic
Standard
2
Standard+
3
3
Basic
1
Standard
2
Standard+
3
https://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPRO
3
Basic
1
Standard
2
Standard+
3
PRO
3
Basic
Standard
Standard+
https://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.png
3
Basic
Standard
Standard+
2
https://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.png
3
Basic
Standard
Standard+
2
https://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.png
3
Basic
US$22,200
Save US$5,010
Standard
US$25,800
Save US$9,374
Standard+
US$31,200
Save US$14,450
https://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.pngPROhttps://youngengineers.ro/wp-content/uploads/2020/12/star.png
US$41,700
Save US$21,712
Depending on your location and growth plan, you can expect the following
total expenses to start your new business:
ExpenditureAmountPayment made to
Expenditure
Launching Package
Amount
US$32000 – US$46900
Payment made to
Headquarters
Expenditure
Office Equipment & Supplies
Amount
US$0 – US$200
Payment made to
Supplier
Expenditure
Uniforms & Shirts
Amount
US$0 – US$350
Payment made to
Supplier
Expenditure
Computer Software
Amount
US$0 – US$1500
Payment made to
Supplier
Expenditure
Training
Amount
US$0 – US$1000
Payment made to
Headquarters
Expenditure
Insurance
Amount
US$0 – US$1200
Payment made to
Supplier
Expenditure
License & Permits
Amount
US$0 – US$500
Payment made to
License Authorities
Expenditure
Legal & Accounting
Amount
US$500 – US$1500
Payment made to
Attorney, Accountant
Expenditure
Shipping
Amount
US$500 – US$1500
Payment made to
Headquarters
Expenditure
3 months working capital
Amount
US$4000 – US$6000
Payment made to
Employees
Expenditure
Total US$27,700 – US$56,950
Profit și Pierderi
O afacere Young Engineers tipică, care oferă peste 20 de cursuri pe săptămână și având instructori de remunerat, ar trebui să funcționeze în felul următor,  îconformitate cu criteriile noastre de afaceri.

APLICĂ ACUM

Candidații pot aplica pentru o franciză Young Engineers din orice mediu educațional sau profesional ar proveni. Căutăm parteneri motivați, pasionați de ceea ce fac, și care își iau angajamentul de a fi implicați într-o franciză educațională aliniată secolului XXI. Cerem francizaților noștri să demonstreze un nivel ridicat de responsabilitate și capacitatea de a contribui la obiectivul nostru comun. Ne îndreptăm către clienți care pot garanta respectarea
standarelor noastre înalte și care sunt dedicați excelenței. 

Pentru a deveni un administrator de succes al unei francize Young Engineers este esențial să dețineți niște abilități de bază în management, dar și calități relaționale și de comunicare remarcabile.

URMĂTORUL PAS

Dacă nu ați avut ocazia să întâlniți un consilier de franciză Young Engineers, este momentul să vă programați o întâlnire. În cadrul acesteia, vă vom oferi informații suplimentare despre franciza Young
Engineers și vă vom răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea în această etapă. În urma acestei convorbiri, vă vom îndruma către o întâlnire de planificare și analiză financiară, vom identifica un
posibil teritoriu de desfășurare pentru noua dumneavoastră afacere și vă vom îndruma cu privire la procesul de efectuare a diligenței pentru teritoriul dumneavoastră.

Dacă nu ați avut ocazia să întâlniți un consilier de franciză Young Engineers, este momentul să vă programați o întâlnire. În cadrul acesteia, vă vom oferi informații suplimentare despre franciza Young Engineers și vă vom răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea în această etapă. În urma acestei convorbiri, vă vom îndruma către o întâlnire de planificare și analiză financiară, vom identifica un posibil teritoriu de desfășurare pentru noua dumneavoastră afacere și vă vom îndruma cu privire la procesul de efectuare a diligenței pentru teritoriul dumneavoastră.

Procesul de clădire a unei noi afaceri este interesant, dar poate presupune și multe nelămuriri și acesta este motivul pentru care suntem aici! Consilierii noștri în franciză vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile căutate, pentru a deveni mai conștienți de ce aveți de făcut și pentru a evidenția aspectele de bază de care ar trebui să țineți
cont pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Alături de Young Engineers, puteți fi siguri că sunteți pe mâini foarte bune. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați misiunii noastre globale, împreună cu celelalte peste 50 de țări implicate. De asemenea, dorim să vă urăm mult noroc în călătoria dumneavoastră în calitate de administrator al unei noi afaceri.

Young Engineers

Procesul de clădire a unei noi afaceri este interesant, dar poate presupune și multe nelămuriri și acesta este motivul pentru care suntem aici! Consilierii noștri în franciză vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să găsiți răspunsurile căutate, pentru a deveni mai conștienți de ce aveți de făcut și pentru a evidenția aspectele de bază de care ar trebui să țineți cont pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Alături de Young Engineers, puteți fi siguri că sunteți pe mâini foarte bune. Așteptăm cu nerăbdare să vă alăturați misiunii noastre globale, împreună cu celelalte peste 50 de țări implicate. De asemenea, dorim să vă urăm mult noroc în călătoria dumneavoastră în calitate de administrator al unei noi afaceri.

Young Engineers
CONTACTAȚI-NE PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII!